Alex & Friends

Wilt u Alex & Friends boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Alex & Friends vindt u hier op deze pagina.

Op zijn eigen, vrolijke manier trommelt alex fantastische muzikanten bij elkaar waarmee hij gaat optreden. De ene keer zal hij een zangeres en gitarist meenemen, de andere keer een gitarist en zanger. Of wie weet neemt hij gewoon een gitarist mee die kan zingen! Maar……..altijd met de gezelligheid, humor en heerlijke meezingnummers zoals je bij alex altijd al gewend was.

Het repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van beatles naar brabant, van lmfao naar country roads. Door de schijnbare eenvoud en het kampvuurgevoel smelt het publiek steeds meer samen en gaat ook steeds harder zingen, het liefst nog harder dan Alex en zijn Friends.

Dit keer met vele nieuwe nummers en ……… nieuwe stickers!!!! Een groot feest!

YouTube video

Wilt u meer weten over Alex & Friends?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alex & Friends is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Alex & Friends.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alex & Friends ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alex & Friends zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Alex & Friends

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens