Active, Attracties

Airball

Wilt u Airball boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Airball vindt u hier op deze pagina.

Bossaball is een spectaculaire dynamische en nieuwe sport die het beste van voetbal, volleybal en turnen combineert op een opblaasbaar speelveld met trampolines.

Een zomerse sport die is ontstaan op de stranden van Rio de Janeiro in Brazilië, die je zeker gezien en gespeeld moet hebben om het te geloven. Een nieuwe ervaring waar stilstaan niet toegestaan is!

Bossaball kun je zowel outdoor als indoor spelen, het veld kan op allerlei ondergronden geplaatst worden en is in 45 minuten speelklaar.

Een combinatie van voetbal, volleybal en turnen op een luchtkussen met trampolines. Een sport die niet alleen spectaculair is maar ook makkelijk te spelen. Onder begeleiding van professionele instructeurs leer en speel je snel Bossaball.

Het basispakket Bossaball bestaat uit: 

  1. Compleet Bossaballveld 
  2. Begeleiding door twee deskundige instructeurs 
  3. Muziekinstallatie met passende zomerse Bossaball muziek en microfoon 
  4. Transport naar de door u opgegeven locatie 
  5. Vier uur Bossaball plezier 

Wilt u meer weten over Airball?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Airball is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Airball.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Airball ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Airball zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Smurfen springkussen

KonFetTi MiniPretPark

Telekids Disco Show

Aanvraagformulier Airball

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens