Artiesten

AfroJack

Wilt u AfroJack boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van AfroJack vindt u hier op deze pagina.

Een van ’s werelds meest innovatieve en gewilde artiesten, Grammy Award-winnende producer / songwriter / DJ Afrojack, blijft grenzen verleggen die muziek in gewaagde nieuwe richtingen duwen. Sinds zijn doorbraak met de multi-platina-verkopende single ‘Take Over Control’, heeft de in Nederland geboren genrevoorstellende muzikant zijn productievaardigheden uitgeleend aan tracks, waaronder David Guetta’s nummer één smash ‘Titanium (feat.Sia)’ en co-oud creëerde grote hits voor artiesten als Beyoncé, Pitbull en will.i.am.

Na 2017 met een met sterren bezaaide track ‘Dirty Sexy Money’, naast David Guetta, Charli XCX en Frans Montana, tot een opwindende track te hebben gebracht, heeft Afrojack een nieuw ongelooflijk jaar achter de rug, nadat hij ‘Bad Company’ met Dirtcaps al had laten vallen, een remix van U2’s iconische ‘Get Out van Your Own Way’ en herenigd met David Guetta en Sia op ‘Helium’. Fans over de hele wereld hebben gretig geanticipeerd op de komst van zijn nieuwste single ‘Bed of Roses’ (met Stanaj) die op Valentijnsdag werd uitgebracht als een geschenk voor fans.

In 2017 ondernam hij een recordbrekende 8 shows op het grootste dance-muziekfestival van Europa, Tomorrowland, dat 8 keer in slechts 5 dagen optrad, waaronder een set onder zijn ‘Kapuchon’-techno-alias. Afrojack speelde ook voor meer dan 50.000 mensen op het hoofdpodium als headliner voor de openingsavond van Electric Daisy Carnival Las Vegas, waarbij hij drie onverwachte speciale gasten bracht, waaronder hiphopgroep Rae Sremmurd om enkele van hun grootste hits uit te voeren.

The Partysquad

Het eerste wapenfeit van Afrojack is de solosingle ‘In Your Face’ uit 2006, maar met de opvolger ‘Drop Down (Do My Dance)’ die hij samen met The Partysquad maakt, gooit hij hogere ogen in de hitlijsten. Voor ‘A Msterdam’ werkt hij weer met ze samen, maar dit nummer doet het minder goed. Zijn vierde single heet ‘Take Over Control’ en is zijn doorbraak in de mainstream dance-wereld. De track schopt het tot ver buiten de Nederlandse landsgrenzen.

Afrojack blijft nieuwe records maken en slaat nieuwe hoogten.

YouTube video

Wilt u meer weten over AfroJack?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over AfroJack is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van AfroJack.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over AfroJack ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over AfroJack zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Armin van Buuren

Aanvraagformulier AfroJack

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens