Artiesten

Ad Swart

Wilt u Ad Swart boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ad Swart vindt u hier op deze pagina.

Ad Swart nam deel aan enkele talentenjachten, die hij stuk voor stuk met de eerste plaats wist te bezegelen.

Zo nam hij ook deel aan een voorronde van de Heny Huisman Soundmixshow in Nederland waar hij met zijn Roy-Orbinson imitatie met de eerste plaats naar huis ging. Daar deze jongeman een enthousiast entertainer is blijkt uit het feit dat Ad Swart ook een hoge plaats heeft bereikt (2e plaats) in de Soundmix finale van de VTM in België.

Ad Swart heeft in het algemeen een ‘ Goud van Oud ‘ repertoire, aangevuld met nieuwere hits. Dit alles wordt op een voortreffelijke wijze vertolkt tijdens het ruim 40 minuten durende optreden.

Wilt u meer weten over Ad Swart?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ad Swart is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ad Swart.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ad Swart ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ad Swart zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

David Vandyck

Jan Biggel

The Trammps

Nielson

Double DJ’s

Aanvraagformulier Ad Swart

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens