Winkelcentrum promotions

Acteurs Knans en Knees

Wilt u Acteurs Knans en Knees boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Acteurs Knans en Knees vindt u hier op deze pagina.

Animatie-improvisatie duo. In de afgelopen jaren hebben zij een niet meer weg te denken plaats verworven binnen het topentertainment in binnen- en buitenland.

Knans en Knees spelen perfect Duitse typetjes na die rechtstreeks uit het Apres Ski gebied komen op een zeer komische wijze. Op maat voor u kan er een show worden voorbereid of lopen zij door het publiek om hen te entertainen.

Wilt u meer weten over Acteurs Knans en Knees?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Acteurs Knans en Knees is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Acteurs Knans en Knees.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Acteurs Knans en Knees ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Acteurs Knans en Knees zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Acteurs Knans en Knees

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens