Active

Acrobatie Acts

Wilt u Acrobatie Acts boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Acrobatie Acts vindt u hier op deze pagina.

Acrobatie Acts is opgericht door drie vrienden met verschillende achtergronden in het artistieke milieu. Zij besloten om hun individuele krachten en ervaringen samen te brengen in producties waarbij dans, acrobatie en theater samenkomen en worden vermengd tot een nieuw geheel.

In dit gezelschap hebben de spelers hun eigen stijl, kwaliteiten en persoonlijkheid en daardoor duidelijke meerwaarde voor presentaties. Ook samen kunnen ze daardoor een verrassende performance geven waar nog lang over nagepraat zal worden.

Zowel hun technische en fysieke, als hun artistieke bijdrage is belangrijk, om via deze interactie het creatieve vlak steeds meer te stimuleren. Tijdens het creatieproces zijn we op zoek naar de momentane balans tussen vloeiende organische en rauwe dynamische bewegingen, grote snelle sequenties en fysieke nuances, tussen muziek en de stiltes ertussen, die kenmerkend en bepalend zijn voor de stijl van de choreografie.Laat u verrassend en informeer naar de veelzijdige mogelijkheden van de acrobaten van ITB entertainment Group.

Wilt u meer weten over Acrobatie Acts?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Acrobatie Acts is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Acrobatie Acts.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Acrobatie Acts ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Acrobatie Acts zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Acrobatie Acts

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens