Active, Winkelcentrum promotions

Acrobaat koks

Wilt u Acrobaat koks boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Acrobaat koks vindt u hier op deze pagina.

Hoe kan het ook anders zijn: buiten koken leidt tot gebakken lucht. In deze knettergekke show, dekken drie eigengereide koks zelf de tafel en presenteren hun nieuwe recept. 

Gaandeweg slaat hun fantasie volledig op hol. Van Zorro en het vrijheidsbeeld, terroristen en Maria, Ghostbusters en Chinese leeuwen, tot messenwerpen en superman. 

Alles komt tussen tafeldekken en groente snijden in razende vaart voorbij. 

Met flitsende achtervolgingen, spectaculaire stunts, dynamische acrobatiek en komische slapstick houden zij het publiek non-stop geboeid.

Verbazend eigenlijk dat er op het einde toch werkelijk soep is. Een driedimensionaal haute-cuisine spektakel met comfortabel stuntwerk en een snufje zout.

Wilt u meer weten over Acrobaat koks?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Acrobaat koks is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Acrobaat koks.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Acrobaat koks ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Acrobaat koks zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Acrobaat koks

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens