Entertainment, Recreatie, Winkelcentrum promotions

Acoustic Unlimited

Wilt u Acoustic Unlimited boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Acoustic Unlimited vindt u hier op deze pagina.

Professionele muzikaal gezelschap bestaande uit accordeonist, gitarist/percussie, trompettist/saxofonist/fluit en meerstemmige zang. Zij kunnen een zeer gevarieerd repertoire brengen van Rock & Roll, dance classics, seventies/eighties, zeemansliedjes, Duits-, Nederlandstalig etc. Kleding en repertoire aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Akoestisch optreden!

Wilt u meer weten over Acoustic Unlimited?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Acoustic Unlimited is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Acoustic Unlimited.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Acoustic Unlimited ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Acoustic Unlimited zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Acoustic Unlimited

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens