Winkelcentrum promotions

Accordeonist piet

Wilt u Accordeonist piet boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Accordeonist piet vindt u hier op deze pagina.

DeunDeux Zwarte Pieten

Zodra Sint en zijn Pieten weer op pad zijn kunnen deze muzikale hulppieten hun geluk niet op. Ze leveren dan ook met alle enthousiasme hun bijdrage aan een gezellige middag. Samen met de allerkleinste liedjes zingen om de spannende dagen extra speciaal te maken.

Wilt u meer weten over Accordeonist piet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Accordeonist piet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Accordeonist piet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Accordeonist piet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Accordeonist piet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Accordeonist piet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens