Entertainment

Accordeonist Paul

Wilt u Accordeonist Paul boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Accordeonist Paul vindt u hier op deze pagina.

Accordeonist die thuis is in vele muziekgenres én die een echte entertainer is? Dan moet u bij Paul Papillon zijn. Paul is een zanger, accordeonist en een entertainer.

U kunt Paul als accordeonist huren voor de échte Parijse sfeer, een Franse chanson of musette, een mooie tango of een Italiaanse aria.

Een accordeonist voor bij uw romantische diner, de sfeer van een Amsterdamse kroeg met gezellige meezingers of lekker inhaken op de boot met Ierse muziek en zeemansliederen.

Deze accordeonist, muzikant en entertainer is van alle markten thuis en past zich aan, op elk feest en aan al uw wensen.

Paul Papillon zit al 25 jaar in het vak en heeft naast een Conservatoriumopleiding ook een zangopleiding genoten

Wilt u meer weten over Accordeonist Paul?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Accordeonist Paul is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Accordeonist Paul.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Accordeonist Paul ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Accordeonist Paul zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Accordeonist Paul

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens