Overig Entertainment

Absurdo

Wilt u Absurdo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Absurdo vindt u hier op deze pagina.

U wilt zomerse klanken horen? Ter opluistering van uw evenement, festival, presentatie of feest? Een stil verlangen naar zwoele nachten en dansen op exotische ritmes?

Niet meer denken aan werk en dagelijkse beslommeringen, maar swingen op klanken van Braziliaans slagwerk……..

Wilt u meer weten over Absurdo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Absurdo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Absurdo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Absurdo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Absurdo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Absurdo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens