Artiesten

Abba tribute

Wilt u Abba tribute boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Abba tribute vindt u hier op deze pagina.

Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg.

Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen en dus geen orkestbanden die meelopen. ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

Wilt u meer weten over Abba tribute?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Abba tribute is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Abba tribute.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Abba tribute ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Abba tribute zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

O’Nine

Cafe Flamand

Torkest

Pater Moeskroen

Party Criminals

Aanvraagformulier Abba tribute

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens