Artiesten, Festival, Shows

Abba Fever

Wilt u Abba Fever boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Abba Fever vindt u hier op deze pagina.

In de zomer van 2010 ontstaat ABBA Fever. Het idee van deze nieuwe ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden. Niet veel later werden de backing tracks live ingespeeld door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Frida, Agnetha, Benny en Björn maakte de formatie van Abba Fever compleet.

Na een aantal intensieve repetities, was het eerste, zeer succesvolle optreden een feit. Inmiddels heeft de band net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Nederland en omstreken is!

Abba Feveronderscheidt zich door de prachtige kostuums, de swingende show en uiteraard de live ingespeelde backing tracks.

Op het podium zorgen een witte vleugel en spiegelbollen ervoor dat uw publiek de complete sfeer van ABBA ervaart. Er wordt een show aangeboden van 60 minuten durende show inclusief toegift. Indien wenselijk kan de set in twee blokken opgedeeld worden.

De show wordt standaard inclusief complete geluid- en lichtshow aangeboden.

Abba Fever is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar, waarbij er altijd passend maatwerk wordt geleverd.

Wilt u meer weten over Abba Fever?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Abba Fever is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Abba Fever.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Abba Fever ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Abba Fever zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Abba Fever

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens