Entertainment, Winkelcentrum promotions

Aad Delenoy

Wilt u Aad Delenoy boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Aad Delenoy vindt u hier op deze pagina.

Zijn optredens spetteren van enthousiasme en spontaniteit. Ongetwijfeld één van Andy’s beste kwaliteiten is het aanvoelen van het publiek. De mensen op de juiste manier bespelen. Iedereen laten meezingen, entertainen. 

Gewoon een lekker feessie bouwen. 

Andy verbaast velen met de kwaliteit van zijn stem. Het donkere geluid van bijvoorbeeld Froger, het Nederlandse lied in de stijl van Bauer, een echte Country stem of Joe Cocker. Eigenlijk verbaast Andy het publiek keer op keer. Met zijn stem maar zeker met zijn vingervlugge pianospel. Zijn meer dan 24 jaar ervaring op het podium zorgen voor een onmiskenbare sensatie.

Wilt u meer weten over Aad Delenoy?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Aad Delenoy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Aad Delenoy.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Aad Delenoy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Aad Delenoy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Aad Delenoy

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens