Artiesten

A Tribute to Diana Ross by Wiesje

Wilt u A Tribute to Diana Ross by Wiesje boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van A Tribute to Diana Ross by Wiesje vindt u hier op deze pagina.

Naast Elvis Presley en Gladys Knight was voor Wiesje ook Diana Ross een groot voorbeeld. Daarom is zij een tribute gestart met heerlijke nummers van haar en ook van The Supremes om lekker terug te keren naar die tijd.

“Ze is inmiddels een dame op leeftijd, maar swingen kan de Amerikaanse superster Diana Ross nog steeds. “

Levende legende Diana Ross maakte in de jaren zestig furore met The Supremes met songs als Baby Love en You can’t Hurry love. In de jaren zeventig ging ze solo en had flink wat hits met Chain Reaction en Upside Down. Daarnaast speelde ze in een aantal films. Zo was ze te zien in Lady Sings The Blues uit 1972 en The Wizz uit 1978.

Helemaal door haar geïnspireerd zingt Wiesje in een spetterende show A Tribute To Diana Ross haar bekende hits: Ain’t No Mountain High, en Stop in the Name of Love. En natuurlijk niet te missen haar grote hit: I’m Coming Out.

“Laat je terugvoeren in een trip down memory lane in a show A Tribute to Diana Ross”

Wilt u meer weten over A Tribute to Diana Ross by Wiesje?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over A Tribute to Diana Ross by Wiesje is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van A Tribute to Diana Ross by Wiesje.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over A Tribute to Diana Ross by Wiesje ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over A Tribute to Diana Ross by Wiesje zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Suzanne Klemann

Caro Emerald

Simone Kleinsma

Pianiste Sascha

Linda Wagenmakers

Aanvraagformulier A Tribute to Diana Ross by Wiesje

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens