Winkelcentrum promotions

A Capella Christmas style

Wilt u A Capella Christmas style boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van A Capella Christmas style vindt u hier op deze pagina.

Velen van ons bekruipt een overweldigende behoefte aan candlelight, lekker eten en mooie muziek. En als u denkt aan kerst, dan denkt u daarbij wellicht aan Silent Night, The First Noel, Jingle Bells en veel meer van die prachtige Christmas Carols. U kent misschien niet alle titels, maar u kent zeker deze wereldberoemde, traditionele kerstmelodieën. Een a capella groep die gehuld in feestelijke kerstoutfit, de mooiste van deze carols ten gehore brengt. U kunt deze groep (8 personen) inhuren voor ieder kerstevenement, variëren van kerstkoopavond en kerstborrel tot kerstmarkt of entree-act voor een groots kerstfeest. Er wordt opgetreden in smaakvolle “Charles Dickens”-stijl.

Wilt u meer weten over A Capella Christmas style?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over A Capella Christmas style is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van A Capella Christmas style.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over A Capella Christmas style ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over A Capella Christmas style zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Gene Travis Bronco Billy

GRLBND

NICOLAS DE KERSTMAN EN DE SANTA SINGERS

OG3NE

Wandelende kerstballen

Aanvraagformulier A Capella Christmas style

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens