Artiesten

A Butterfly Mind

Wilt u A Butterfly Mind boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van A Butterfly Mind vindt u hier op deze pagina.

A Butterfly Mind is ook wel gekend als The Cappaert Sisters, oftewel de zusjes Annelies en Sarah Cappaert. Annelies Cappaert, geboren op 10 september 1979 te Brugge, en haar jongere zusje Sarah Cappaert, geboren te Torhout op 24 juli 1987.

Als kleindochters van de West-Vlaamse cabaretier Gaston Vandecasteele zit het entertainen hen reeds van bij hun geboorte in het bloed. Beide dames besluiten hun talenten goed te benutten en schrijven zich, na enkele muzikale passages bij het plaatselijke kerkkoor, in voor “Idool 2004”. Sarah haalt hier de finale net niet en Annelies eindigt op de tiende plaats.

Een jaar later proberen beide dames het opnieuw, ditmaal bij “X-Factor” en als duo! Als The Cappaert Sisters halen ze de finale, waar ze net iets minder punten halen dan Udo en dus niet de winnaars van de reeks zijn. Desalniettemin weten de zusjes te scoren.
In september 2007 veranderen de dames hun groepsnaam naar het huidige A Butterfly Mind.

Hun eerste single onder die naam verschijnt in januari 2008 en heet “Nickel In My Pocket”. Het nummer wordt een klein hitje. De zusjes Cappaert schrijven zich daarop in voor “Eursong 2008” met het nummer “Lonely Heart On Wheels”. Het nummer haalt de halve finale, maar ook hier moeten de dames de duimen leggen voor één van hun tegenstanders. In april 2008 brengen ze hun gelijknamige full-cd uit.

Hun laatste wapenfeit dateert van begin 2009 en was de “Kom op tegen kanker” single “Kom op, Kom op”. Hoewel de dames nog steeds optreden, houden ze er ook een doordeweekse job op na. Sarah volgde de opleiding Office Management en Annelies werkt tot op heden nog steeds bij een Gents reclamebureau als grafisch ontwerper

Wilt u meer weten over A Butterfly Mind?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over A Butterfly Mind is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van A Butterfly Mind.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over A Butterfly Mind ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over A Butterfly Mind zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier A Butterfly Mind

Gegevens van het optreden

Contactgegevens