Shows

 90’s Unlimited

Wilt u  90’s Unlimited boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van  90’s Unlimited vindt u hier op deze pagina.

De 90’s zijn terug! De tijd van Spice Girls, Teletubbies, Gameboy’s en Joggingbroeken; en natuurlijk de foutste muziek. 90’s Unlimited neemt je mee terug naar de glorieuze jaren ‘90. Met videoclips, 90’s DJ’s, volop entertainment en de beste 90’s dance, rock, urban, pop en party-tracks; dus ‘Everybody Dance Now!’ Het 90’s Unlimited DJ-team bestaat uit echte jaren ‘90 helden, bekend van radio- en TV in de 90’s. Stuk voor stuk toppers die de dansvloer laten knallen!90’s Unlimited deelt uit: fluitjes, toeters, pruiken, waaiers, lichtstaven; alles om de retro-feest- vreugde te verhogen. Get greedy… get your goodies!

Tijdens de 90’s Unlimited-show zijn er continu retro videobeelden en videoclips te zien. De 90’s VJ zorgt voor visuele verrassingen op de videoschermen, natuurlijk met alle foute 90’s videoclips. Ontmoet je 90’s-friends, ga op de foto met de Teletubbies, speel mee in de BSB-verkiezing, word jij Miss SpiceGirl? Wie is de beste Pamela-look-alike… Geen moment zonder actie tijdens 90’s Unlimited.

Wilt u meer weten over  90’s Unlimited?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over  90’s Unlimited is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van  90’s Unlimited.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over  90’s Unlimited ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over  90’s Unlimited zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dansado & de feestmeester

Duelling Guitars

Duo Royaal

Zus

Zware Jongens

Aanvraagformulier  90’s Unlimited

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens