Active, Events

3d lasershow

Wilt u 3d lasershow boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van 3d lasershow vindt u hier op deze pagina.

Begin 2011 lanceerde ITB Events de nieuwe experience, 3D illusies. Dit concept heeft nu al gezorgd voor zeer bewogen reacties uit de branche.

3D is een beleving die wordt gegeven door een stereoscopische laserprojector en shutterbrillen. Dit systeem werkt in principe hetzelfde als de 3D film in de bioscoop. Alleen gebruiken we hier laserstralen, dit zorgt voor een geweldige 3D ervaring die op elke mogelijke achtergrond te projecteren is, denk bijvoorbeeld aan, flatgebouwen, kerktorens, berghellingen, rotswanden en nog veel meer. 3D laser is met verschillende randmedia mogelijk denk bijvoorbeeld aan HD 3D video, dansers, spreker(s) of een artiest. Zo wordt de kijker overspoeld met een golf van 3D media met de sound in Dolby 5.1 wat zorgt voor een ongekende beleving.

Wilt u meer weten over 3d lasershow?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over 3d lasershow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van 3d lasershow.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over 3d lasershow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over 3d lasershow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Beambox

Laser Silhouettes

Laser Illusions

Aanvraagformulier 3d lasershow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens