Artiesten

3 J’s

Wilt u 3 J’s boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van 3 J’s vindt u hier op deze pagina.

Het is vijftien jaar geleden (februari 2007) dat Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte als de 3JS landelijk uitgingen met hun eerste single,
na een aanlooptijd van nog eens tien jaar die voor de heren van levensbelang was geweest.
Door het spelen in vele verschillende (Engelstalige) bands leerden ze muziek te maken in zoveel mogelijk stijlen.
Deze kennis en ervaring kwamen uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS.
Een op akoestische instrumenten gebaseerde folk-pop-sound die vervolgens uitwaaierde naar vele andere stijlen met als belangrijke gemene delers de Nederlandse taal en de stem van zanger Jan Dulles.

Als de muziek van de 3JS in een paar woorden gevangen zou moeten worden dan komt het dáár in de buurt: akoestische NL-talige folk-pop maar dan in de breedste zin van het woord.
Volksmuziek is er immers in alle landen. Ierse folk, Amerikaanse blues en country, Franse chansons,
De zigeunermuziek uit de Balkan, De Portugese Fado, de reggae uit Jamaica, de Dominicaanse bachata of de tango uit Argentinie… alles heeft altijd van invloed mogen zijn op de albums van de 3JS.

Meer info over de 3J’S informeer via info@itb-entertainment.com

Deze veelzijdigheid is kenmerkend voor het repertoire en de persoonlijkheden van zanger Jan Dulles en gitaristen Jaap Kwakman en Robin Küller.
Volksmuziek is tijdloos. Het wordt van generatie op generatie doorgegeven en kenmerkt zich door akoestische, aardse instrumenten, viool,
accordeon, piano, mandoline, samenzang en rijke melodieën die naar het hart gaan. De teksten zijn verhalend, romantisch, over het leven, het landschap, liefde en verlies…. in het Nederlands.
Met de stem van Jan Dulles wordt elke soort muziek ‘3JS-muziek’.

Wilt u meer weten over 3 J’s?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over 3 J’s is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van 3 J’s.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over 3 J’s ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over 3 J’s zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ancora

BlØF

Aanvraagformulier 3 J’s

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens