Artiesten

2 Unlimited

Wilt u 2 Unlimited boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van 2 Unlimited vindt u hier op deze pagina.

Het succesvolle duo 2 Unlimited scoorde in de jaren 90 diverse wereldhits waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’. Deze hits zijn onder meer te horen in films als ‘Any Given Sunday’, ‘Final Destination’, ‘Space Jam’ en zijn tot op de dag van vandaag de meest populaire ‘Sports Anthems’ bij het NBA Basketball en de NFL Superbowl.

Wereldwijd zijn er ruim 22 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belanden al hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig. Ook wonnen ze maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’.

Een liveshow van 2 Unlimited bestaat uit een aaneenschakeling van wereldhits als ‘No Limit’, ‘Get Ready For This’, ‘Twilight Zone’, ‘The Real Thing’, ‘Here I Go’, ‘Tribal Dance’, ‘Let The Beat Control Your Body’ en ‘Jump For Joy’. Succes gegarandeerd!

YouTube video

Wilt u meer weten over 2 Unlimited?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over 2 Unlimited is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van 2 Unlimited.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over 2 Unlimited ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over 2 Unlimited zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Duo Royaal

Duo 2Rumble

GRLBND

De Stoopjes

2 brothers on the 4th floor

Aanvraagformulier 2 Unlimited

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens