Frans | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Frans

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Accordeonist Hans

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Hans zingt met passie het Franse chanson. Daarnaast is hij een bevlogen vertolker van het Nederlandse zeemanslied, beweegt hij zich moeiteloos door het instrumentale accordeonrepertoire (musette, tango) en is ook het Engels/Amerikaanse gitaarrepertoire bij hem in goede handen. En bovenal: hij is een prettige entertainer, bij elk publiek feilloos schattend op welke toon het aangesproken wil worden. Een geintje op z'n tijd, maar ook een aankondiging van een spreker, act of buffet, het is hem toevertrouwd.

Acoustic Unlimited

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Professionele muzikaal gezelschap bestaande uit accordeonist, gitarist/percussie, trompettist/saxofonist/fluit en meerstemmige zang. Zij kunnen een zeer gevarieerd repertoire brengen van Rock & Roll, dance classics, seventies/eighties, zeemansliedjes, Duits-, Nederlandstalig etc. Kleding en repertoire aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Akoestisch optreden! Wellicht op zoek naar andere muziek? Bekijk ook eens;Knappe koppen, Acoustic unlimited, Mister Right, Allez Allez, Les Troubadours,  Best 4 akoestisch, Dimitry of Mile.  

Corazon Latino

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
CORAZóN LATINO nodigt u uit voor een rondreis boordevol muziek naar 's werelds meest interessante Latijnstalige landen. Geen taal is zo bruisend, zo vitaal, zo divers als het Latijn. Van Italië via Spanje naar Portugal en van Mexico zelfs door tot aan het puntje van Zuid-Amerika CORAZóN LATINO is uniek in zijn soort door het feit dat het een muzikale mix brengt uit Europa afgewisseld met klanken uit Zuid & Midden Amerika. Tijdens het optreden passeren dan ook tal van muzikale hoogtepunten uitgebreid de revue. CORAZóN LATINO altijd bruisend en verrassend wanneer het gaat om de akoestische ontvangst van uw gasten of tijdens het opluisteren van een swingende Meditarinée of Zuid-Amerikaanse thema avond. Trakteer uw gasten op een exotische feestcocktail met CORAZóN LATINO.

Le grand Julot

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Le grand Julot
Le Grand Julot brengt live een waterval van bekende internationale liedjes. Zijn repertoire gaat vanaf de jaren '40 tot en met '90. Tevens is hij gespecialiseerd in het brengen van de wereldbekende Franse musette's. Hij brengt zijn liedjes akoestisch (dus mobiel) bij de mensen. Een greep uit het repertoire: Tulpen uit Amsterdam, Strangers in the night, 2 ogen zo blauw, Wien bleibt Wien, La Paloma, Tiroler Holzhackerbuben, Het kleine café aan de haven, De Blauwe donau, le plus beau tango du monde, Marina, Foxie Foxtrot, Petite fleur, Als de klok van Arnemuiden, enz. Le Grand Julot is gekleed in zwarte outfit, met rode strik en rode lendenband, met bijbehorende strohoed en brilletje. Kleding en repertoire kunnen op verzoek aangepast worden aan een thema. De klemtoon ligt in ieder geval steeds op Ambiance!!